Srijeda

KVS Orka uručuje dekanu Vasilju plaketu za doprinos plivačkog sporta

Sport / Flash | 16. 09. 2014. u 09:33 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U srijedu u 13 sati čelni ljudi Kluba vodenih sportova Orka iz Mostara i njihovi najuspješniji plivači posjetit će prostorije Sveučilišnog bazena u Rodoču, gdje će se susresti s dekanom Fakulteta prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti dr. sc. Mariom Vasiljem i njegovim suradnicima.

Tom prilikom dekanu Vasilju će biti uručena plaketa za izniman doprinos u razvoju Kluba vodenih sportova Orka i plivačkog sporta u Gradu Mostaru.

KVS Orka je u protekloj godini sa zimskih i ljetnih državnih prvenstava u Mostar donio 44 medalje, od toga četiri medalje državnog prvaka. Susretljivošću i ljubaznošću dekana i njegovih suradnika plivači Orkesu u proteklom periodu dobar dio treninga odrađivali na Sveučilišnom bazenu Campusa u Rodoču, što je na kraju veoma doprinijelo ovim rezultatima.

Daljim ulaganjima i osiguravanjem boljih uvjeta za bavljenje plivanjem i podizanjem svijesti o značaju plivanja, Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti na čelu sa dekanom Vasiljem dao je veliki obol u razvoju plivačkog sporta u našem gradu.

Kopirati
Drag cursor here to close