Proslava

KVS Orka svečano okončao više nego uspješnu 2014.

Sport / Flash | 22. 12. 2014. u 16:31 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju je u kongresnoj dvorani hotela 'Mepas' Klub vodenih sportova 'Orka' održao završnu svečanost za 2014. godinu. Na svečanosti je nagrađeno 90 plivačica i plivača, proglašeni su najbolji pojedinci u klubu i uručene plakete sponzorima i prijateljima kluba koji su pomogli u radu kluba u 2014. godini.

Preko 250 prisutnih plivača, roditelja, sponzora i prijatelja kluba, osoba iz javnog i sportskog života oko sat vremena uživalo je u prezentaciji rezultata i postignuća mladih plivača u 2014. godini.

Plivači „Orke“ su u 2014. godini sudjelovali na 24 natjecanja sa kojih su donijeli 237 medalja, od toga 69 zlatnih, 80 srebrenih i 88 brončanih.

U odnosu na prošlu godinu članstvo kluba je dodatno omasovljeno, te je klub organizacijski na zavidnom nivou.

'Orka' je u 2014. godini pored plivačkog programa koji podrazumijeva školu plivanja i rehabilitacijsko plivanje, organizirala i biciklijadu humanitarnog karaktera ulicama Mostara, aerobik na otvorenom, mountain bike ture, te razna druženja i okupljanja, na taj način pokazavši da Klub pored sportske dimenzije puno ulaže i u socijalno – obrazovni aspekt rada sa djecom.

U svojim obraćanjima govornici su istakli činjenicu rekao da se 'Orka' u nešto više od tri godine postojanja uspjela pozicionirati kao jedan od najuspješnijih mladih sportskih kolektiva u našem gradu.

Najbolje rezultate u 2014. godini postigli su: Lana Kaniža, Lana Pudar, Daria Vanesa Cvitković, Alanis Selimotić, Petra Cvitković, Karla Grubišić, Leopold Dankić, Ivo Marić, Teodora Stanković, a za najuspješnijeg natjecatelja u klubu za 2014. godinu proglašena je drugu godinu za redom Anida Mahinić.

Kopirati
Drag cursor here to close