Nadomak raja

Kožulj uoči sudnje noći na Poljudu: Zaustaviti Medunjanina!

Sport / Nogomet | 25. 08. 2016. u 07:06 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon Dinama, na red je došao Hajduk. Mogu li i Splićani do cilj, u njihovom slučaju skupina Europske lige, vidjet ćemo večeras na Poljudu od 20.30.

U Splitu su svakako optimistični nakon 1:2 u prvom duelu s Maccabijem.

“Da, 1:0 bio bi idealan rezultat za nas, ali možemo odmah na početku susreta primiti gol pa će nam za produžetke trebati dva gola”, ocijenio je trener Marijan Pušnik. 

“Igrat ćemo tako da ćemo proći dalje, to je naša želja i cilj, tako ćemo se i postaviti”, dodao je stateg Splićana.

Optimističan je i veznjak mu Zvonimir Kožulj, Mostarac koji je ovog ljeta u Hajduk stigao iz Širokog Brijega.

“Treme ima, ali očekujem najbolje. Osjeti se svakako razlika u odnosu na ostale utakmice, nije isto igrati pred punim stadionom na Poljudu kao u gostima ili u prvenstvu.”

“Privikavam se polako, sve mi je lakše. I sutra će biti teška utakmica, ne smijemo dopustiti da nam pun stadion bude breme nego vjetar u leđa”, dodao je.

Posebno pitanje upućeno mu je za kolegu iz reprezentacije, Harisa Medunjanina...

“Medunjanin je zaista kvalitetan igrač, imao sam priliku uvjeriti se u sve njegove kvalitete i kada sam bio pozvan u reprezentaciju BiH. Teško je reći kako ga zaustaviti, bitnije je kako zaustaviti cijelu momčad Maccabija”, ocijenio je Mostarac.

“Medunjanin svoje kvalitete. Pogotovo je opasan iz prekida. Moramo se koncentrirati na to kako zaustaviti njegove prekide.”


Kopirati
Drag cursor here to close