FK Sarajevo

Kovačević uoči uzvrata na Pecari: Jedan pogodak mijenja sve

Sport / Nogomet | 16. 05. 2017. u 07:05 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvotimac Sarajeva, Adnan Kovačević, najavio je nadolazeći uzvratni susret finala Kupa BiH protiv Širokog Brijega, u kojem će ''Bordo'' klub pokušati nadoknaditi rezultat iz prve utakmice.

"Jedan pogodak mijenja situaciju. Još uvijek imamo svoje šanse i vjerujem da ćemo osvojiti Kup. Proteklog vikenda smo u Mostaru postigli dva gola, odigrali dobro, mada nismo slavili, ali vjerujemo da ćemo uspjeti u našim namjerama u srijedu. Želimo napraviti što bolji rezultati. Svjesni smo važnosti utakmice. Neće biti jednostavno, ali dat ćemo sve od sebe od prve minute.", rekao je Kovačević.

Defanzivac Sarajeva odlično igra u posljednjim tjednica, a iza sebe je uspješno ostavio tešku ozljedu koljena, zbog koje je propustio jesenji dio prvenstva.

"Osjećam se dobro. Sve je bolje iz utakmicu u utakmicu. Želim pomoći maksimalno močadi da dođe do što boljih rezultata'',, izjavio je Kovačević.

Utakmica između Širokog Brijega i Sarajeva se igra u srijedu, 17. svibnja, s početkom u 20.00 sati na Pecari uz izravan prijenos na ArenaSport.

Kopirati
Drag cursor here to close