Brazil nije samo Neymar

Kovač: Ni da lijepo zamoli naše stopere, neće ga poštedit!

Sport / Nogomet | 12. 06. 2014. u 06:54 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon posljednjeg treninga hrvatske nogometne reprezentacije uoči utakmice s Brazilom kojom će se otvoriti Svjetsko prvenstvo, hrvatski izbornik Niko Kovač naglasio je kako vrlo dobro zna kako zaustaviti Neymara.

Kovač je ipak naglasio kako Brazil nije samo Neymar, već da brazilski izbornik Felipe Scolari ima izvrsne igrače na svim pozicijama. No, Kovač je upozorio brazilske novinare da i Hrvatska ima izvrsne igrače te da Brazil mora razmišljati i o nama.

Kovač je dodao kako hrvatski igrači imaju priliku napraviti povijestan rezultat te da su spremni iznenaditi Brazil na njihovom SP-u.

Izbornik Vatrenih pokušat će što više ostaviti Brazilce bez lopte, kao i Srbija u pripremnom ogledu, jer je taj dvoboj pokazao da tada Scolarijevi igrači imaju problema. Kovač je ipak naglasio da ogled Brazila i Srbije nije pravo mjerilo snage Selecaa.

Kovač je naglasio kako navijači od Brazila traže ne samo da pobjeđuju, već i da igraju lijepo. Zbog toga će Hrvatska pokušati što duže biti bez primljenog pogotka, jer tada će i brazilski igrači biti nervozni.

Kovač je dodao i da bi volio da Vatreni povedu, jer ga zanima kako će Brazilci igrati kada gube, što je vrlo rijetko. Da bi to ostvarili Vatreni moraju zadržati svoju kompaktnost i ritam.

Kapetan vatrenih Darijo Srna naglasio je kako je već prije rekao da ne može obećati da će Hrvatska proći skupinu ili pobijediti Brazil, ali da će igrači dati sve od sebe te da će Hrvatska biti ponosna na njih.

Utakmica počinje u 22 sata po hrvatskom vremenu uz izravan prijenos na Drugom programu HTV-a i HR-a te na našim internetskim stranicama. Emisija Brazuca na HTV-u počinje u 20 sati, a na HR-u u 18 sati.

Očekuje se da će dvoboj Hrvatske i Brazila na otvaranju SP-a pratiti oko dvije milijarde gledatelja.

Kopirati
Drag cursor here to close