Tko, šta, gdje ... ?

Kokainski skandal u Premiershipu: Drogirali se i na stadionu!

Sport / Flash | 20. 04. 2014. u 20:16 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vodeći nogometni klub u Engleskoj našao se u središtu kokainskog skandala nezapamćenih razmjera, izvijestio je britanski Observer .

Zbog pravnih ograničenja, novine nisu objavile ime kluba ni imena osoba koje su upletene u slučaj.

Policija je pozvana da istraži što se događa nakon što su višerangirani članovi kluba posumnjali da neki od njihovih kolega prilično redovito šmrču kokain visoke čistoće na samim nogometnim stadionima.

Optužbe sežu sve do samog vrha kluba, a u sve je upletena najmanje jedna osoba s vrlo velikim ugledom u nogometnom svijetu.

Jednom su prilikom dva visoka dužnosnika kluba uhvaćena u povlačenju linija u sobi za sastanke protivničkog kluba dok se na stadionu igrala gostujuća utakmica.

Iako je istraga zasad koncentrirana samo na jedan klub, Observer navodi da postoje indicije da je konzumiranje kokaina postala široka praksa i u drugim klubovima. Na jednoj domaćoj utakmici osobu iz vrha kluba uznemirio je trag bijelog praha na odjeći kolege koji je uočio dok je ovaj zauzimao svoju poziciju u gledalištu stadiona.

- Policija je o svemu obaviještena, baš kao i liga u kojoj klub igra tako da je sada na njima da odluče što dalje - kazao je neimenovani izvor Observeru, inače sestrinskoj publikaciji uglednog Guardiana.

Kopirati
Drag cursor here to close