Bodovanje za ATP

Kiseljak spreman za 16. međunarodni ITF turnir u tenisu

Sport / Ostali sportovi | 22. 05. 2015. u 19:16 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bijeli sport, a preko njega i Kiseljak, će od sljedećeg tjedna ponovno biti u središtu zbivanja sportske javnosti kada je riječ o Središnjoj Bosni, a sigurno i šire.

Naime, u tijeku su završne pripreme za početak turnira "Sarajevski kiseljak open 2015".

Šesnaesti je to po redu teniski turnir i šesti i iz serije Futures, što znači da se šestu godinu igra po pravilima i pod okriljem Međunarodne teniske asocijacije, ITF, te boduje za ATP ljestvicu.

Organizaciju kao i svake godine potpisuje Teniski klub ''Elliptic'' iz Kiseljaka, a pored bodova, igrači koji će doći iz 20-ak zemalja, borit će se i za vrijedne novčane nagrade.

Generalni pokrovitelji, uz Općinu Kiseljak, su tvrtke "Sarajevski kiseljak dd" Kiseljak, predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara i Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i sporta Županije Središnja Bosna.

Organizaciju turnira su pomogli i ostali mnogobrojni sponzori. Popis prijavljenih igrača možete pogledati na službenoj stranici ITF-a, a svečano otvorenje turnira je planirano za petak, 29.svibnja u 13.00 sati.

Nakon toga će se obaviti ždrijebanje za kvalifikacije. Kvalifikacijski mečevi započinju u subotu 30. svibnja

Organizatori se nadaju da će ovaj respektabilni sportski događaj na najbolji mogući način promovirati tenis kao sport ali i općinu Kiseljak ne samo u sportskom već i turističkom i svakom drugom smislu.

Više informacija na broj direktora turnira: Robert Biletić: 063/339-466, a kontakt osoba za medije je Irena Mrnjavac 063/412-360.

Bljesak.info medijski je pokrovitelj ovoga događaja.

Kopirati
Drag cursor here to close