Karate

Karate klub Hercegovac - Zagreb na SP-u s četiri predstavnika

Sport / Ostali sportovi | 25. 10. 2016. u 11:36 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Da u Karate klubu Hercegovac - Zagreb mogu biti više nego zadovoljni, pogotovo nakon što je karate postao olimpijski sport, govori još jedan podatak - da je klub dao četiri predstavnika na Svjetskom prvenstvu u Lienzu, od 23. do 26. listopada. 

Klub će u Austriji predstavljati hrvatski reprezentativci Maša Vidić (seniorke +68kg), Anđelo Kvesić (seniori +84kg. i seniori ekipno), Ivan Martinac (seniori ekipno) i Ivan Kvesić (seniori ekipno). 

“Koliko su fakultetske te poslovne obveze u proteklom periodu dopuštale, napravili smo maksimum u pripremnom te natjecateljskom periodu koliko se moglo za ovo SP”, izjavio je trener Danijel Vučić.

“Nakon niza rezultata najveća očekivanja i kluba kao i cijele reprezentacije jesu od Maše Vidić da uzme i tu pojedinačnu svjetsku medalju koja joj nedostaje.”

“Anđelo Kvesić će uz prethodno iskustvo sa EP pokušati dati što bolji rezultat u pojedinačnom dijelu, a ponajviše mi je drago da izbornik muške nacionalne vrste Garibović vjeruje dečkima iz kluba, što govori podatak da ih je čak trojicu uzeo za ekipu te su neki od njih i glavne okosnice tima”, zaključio je Vučić. 

Kopirati
Drag cursor here to close