Slijedi pauza

Karačić zadovoljan unatoč porazu u Tuzli

Sport / Nogomet | 31. 08. 2014. u 09:12 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tuzlanska Sloboda skinula je mostarski Zrinjski s čela ljestvice subotnjom pobjedom (1:0) na Tušnju. Ipak, Zrinjski je u toj utakmici nekoliko puta uzdrmao okvir domaćeg gola, a pobjednički pogodak domaćinu zapravo je poklonila obrana gostiju.

“Znali smo da nas čeka agresivan domaćin koji će pred svojom publikom dati sve od sebe. Međutim, unatoč tom saznanju nismo kvalitetno u prvih 20 minuta reagirali. Sloboda je izašla s većom željom i motivom nego što smo mi trebali imati. No, apsolutnom zaslugom naših igrača – manjim dijelom Danijela Graovca i većim Ratka Dujkovića – omogućili smo Slobodi da dođe do gola”, kazao je trener Zrinjskog Branko Karačić nakon prvog prvenstvenog poraza u sezoni, zbog kojeg će aktualni prvak na reprezentativnu pauzu s druge pozicije.

“Nakon tog zgoditka digli smo se, imali prečku i dvije polušanse. No u drugom dijelu to je bila naša apsolutna dominacija. Imali smo prečku, vratnicu, stopostotnih šansi… Sloboda se branila i obranila, a mogu im samo čestitati. Mi smo im pomogli da dođu do pobjede, ali zato nogomet i jeste zanimljiv”, dodao je Karačić.

Trener aktualnog prvaka Bosne i Hercegovine bio je zadovoljniji nakon ovog poraza u kojem je njegova momčad igrala dobro, nego nakon nekih pobjeda gdje Zrinjski nije ličio na sebe.

“Iako smo poraženi zadovoljan sam angažmanom i igrom, pogotovo u drugom poluvremenu- nažalost, nismo odnijeli ono po što smo došli, ali iz šest utakmica i četiri gostovanja 13 bodova je više nego kvalitetan rezultat”, zaključio je Branko Karačić.

Kopirati
Drag cursor here to close