Problemi u obrani

Karačić: Ovaj poraz neće se odraziti na prvenstvu

Sport / Nogomet | 16. 04. 2014. u 21:48 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski Zrinjski uzvratnu utakmicu protiv Sarajeva dočekao je opterećen problemima, odnosno neigranjem brojnih igrača iz zadnje linije (Pezo, Aleksić, Zlatić…), a to se pokazalo kobnim.

'Sigurno da su problemi koje smo imali pred utakmicu viđeni i u današnjem susretu gdje zadnja linija nije reagirala onako kako je trebalo', kazao je trener Zrinjskog Branko Karačić nakon poraza (1:3) od Sarajeva i ispadanja iz Kupa BiH.

'U prvom dijelu naša prva šansa nije realizirana, a prva stopostotna šansa Sarajeva jeste. U drugom dijelu smo bili dominantniji i imali četiri dobre šanse, ali, nažalost, doživjeli smo poraz. Sigurno da nam je teško, međutim ovaj poraz i neostvareni ulazak u finale neće se odraziti na prvenstvo'.

S druge strane, trener Sarajeva Dženan Uščuplić bio je zadovoljan izvedbom svoje ekipe. Zanimljivo, Uščupliću je ovo bila druga utakmica nakon što je iznenada preuzeo ekipu i ostvario je drugu pobjedu, a njegovi igrači postigli su šest golova.

"Nije mala stvar dati tri gola u Mostaru protiv izuzetno kvalitetne ekipe Zrinjskog. Čekali smo svoju priliku, postavili smo se onako kako treba, te na prvu uspješnu loptu uspjeli zabiti gol.", rekao je Uščuplić.

Kopirati
Drag cursor here to close