Nakon poraza u Zenici

Karačić: Igračima ne zamjeram ništa osim realizacije

Sport / Nogomet | 22. 09. 2014. u 13:56 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Momčad Zrinjskog na drugom uzastopnom gostovanju doživjela poraz. Istim rezultatom kao kod Slobode (0:1) Zrinjski je poražen kod Borca.

“Znali smo da dolazimo na vruć teren. Očekivali smo vrlo agresivnog domaćina, što se i pokazalo točnim. Znali smo vrlo dobro individualne kvalitete pojedinih igrača, od Žižovića, Stokića, mladog i manje poznatog Žeravice, ali sigurno i vrlo potentnog Subića kojeg smo se, na neki način, najviše i bojali i, eto, na našu nesreću, a radost Borca, taj igrač je donio domaćinu veselje, a nama...”, govorio je Branko Karačić poslije utakmice s Borcem u kojoj je njegova momčad bila bolja, ali joj to ništa ne vrijedi jer se vratila bez bodova.

“Što reći o utakmici u kojoj smo mi apsolutno dominirali? Rekao bih u prvom dijelu imali jednu laganu terensku inicijativu s bržim protokom lopte. Borac se oslanjao na kontranapade, a mi smo se i bojali da ćemo doživjeti neke neugodne stvari. To se i pokazalo, Borac je vrlo kvalitetno izlazio u kontre i polukontre. Na našu nesreću, u najgorem trenutku, kada smo imali sigurnu loptu, kardinalna pogreška i kvalitetan pas Žižovića prema Subiću je donio jedno veliko zadovoljstvo Borcu koji se apsolutno u drugom dijelu ograničio na totalno zatvorenu varijantu”, istaknuo je Karačić te dodao:

“Mi smo pokušali mijenjati, imali smo šanse, imali smo prečku, jedan poništen pogodak, da li ispravno ili ne, ali, u svakom slučaju, ja svojim igračima ne mogu ništa da zamjerim osim realizacije. A ne mogu zamjeriti ni igračima Borca, željeli su, borili se i na kraju zasluženo pobijedili”.

Kopirati
Drag cursor here to close