ABA liga

Kaos u Sofiji: Navijači prekinuli susret Levskog i Partizana

Sport / Košarka | 15. 11. 2014. u 18:11 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Utakmica 8. kola košarkaške ABA lige, koja se igra u Sofiji, između Levskog i Partizana prekinuta je zbog općeg kaosa kojeg su napravili navijači domaće momčadi.

Prekid se dogodio na stanci između dvije četvrtine, a domaći navijači utrčali su u teren i napali skupinu navijača Partizana koji su se nalazili iza klupe sa igračima beogradske momčadi.

Gostujući igrači pobjegli su u svlačionicu, dok su domaći pokušavali smiriti huligane. Kako javljaju regionalni mediji, ozlijeđeno je nekoliko navijača. 

Interventna policija ušla je u dvoranu tek nakon nekoliko minuta, a u trenutku prekida Partizan je vodio 14:21. 

Dvorana je u potpunosti ispražnjena, a utakmica je nastavljena u 19:15 sati.

Susret je nastavljen nakon skoro sat vremana pauze, a prazna dvorana više je godila srbijanskom prvaku koji trojkama Murića i Bogdanovića pokreće seriju koja mu donosi deset poena prednosti na poluvremenu (40:30).

Ivanov sa tri uzastopne trojke približava Levski na 45:41, ali Partizan dominacijom u reketu uz rolu Tepića stiže do +15 i prelama susret (68:53). Bugari su se tada predali, pa su crno-bijeli rasterećeno odigrali sjajno u posljednjih deset minuta, te stigli do najuvjerljivije pobjede u sezoni (98:66).

Kopirati
Drag cursor here to close