zidane razočaran

Kako finim riječima kazati svojim igračima: Gdje vam je mozak?!

Sport / Flash | 23. 04. 2017. u 22:30 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Ne možemo biti sretni. Napravili smo mnoštvo prilika za gol na utakmici, ali nismo uspjeli iskontrolirati igru", kazao je trener Reala Zinedine Zidane na tiskovnoj konferenciji po završetku el Clasica u kojemu je Kraljevski klub samo pet sekundi prije isteka sudačke nadoknade od dvije minute možda još jednom izgubio naslov prvaka Španjolske.

"Ako ne smiriš igru, to se može dogoditi, i dogodilo nam se", kazao je razočarani Zidane, koji bi ove sezone mogao ostati bez ijedne titule.

"Razočarani smo rezultatom. Kad s deset igrača uspiješ poravnati na 2:2, onda bi trebao malo više razmišljati i zajednički se pokušati obraniti", pojasnio je strateg Madriđana, prenosi Marca.

Jedan od onih koji su u svojim nogama imali mogućnost donijeti prevagu Los Blancosima bio je Cristiano Ronaldo. Međutim, njemu su u el Clasicu vrata iza ter Stegena bila naprosto začarana - ili bi promašivao ili bi Nijemac bravurozno branio. Kako Ronaldu, tako i ostalima. Naravno, osim u dva slučaja kad doista nije mogao puno učiniti.

"Mislili smo da možemo postići i treći. Ali onda najednom, nakon ubacivanja, više nismo bili u poziciji i dogodilo se to što nam se dogodilo", kaže Portugalac.

"Moram opet pogledati našu igru, ali ne bih ništa mijenjao. Ima još dosta ligaških utakmica za odigrati, stoga moramo razmišljati o slijedećoj", kazao je.


Ipak, Ronaldo je dovoljno realan kako bi mogao ocijeniti zbog čega su, ponajviše, pretrpjeli poraz.

"Messi je napravio razliku za svoj tim, danas je postigao dva gola, ali je samo Messi u pitanju. Nismo dobro kontrolirali igru u trenutcima kad smo mogli značajnije ugroziti protivnika. Kad to ne učiniš, u svakoj je igri logično da ti stradaš ", napominje Cristiano Ronaldo.

Kopirati
Drag cursor here to close