'Stara dama'

Juventus se opasno pojačava: Među željama im hrvatski 'Super Mario'

Sport / Nogomet | 01. 04. 2014. u 14:24 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Još se jednom hrvatski nogometaš Mario Mandžukić našao među imenima koje talijanski dnevnik Tuttosport povezuje s Juventusom.

Spomenuti izvor je u utorak donio priču o četiri glavne želje trenera ''stare dame'' Antonija Contea u ljetnom prijelaznom roku. Među njima je i dalje i Mandžukić koji se već mjesecima spominje kao potencijalno pojačanje Juventusa. Tuttosport navodi da je talijanski prvak već obavio inicijalne razgovore s Bayernom, te da se neformalna ponuda za 27-godišnjeg napadača kreće između 20 i 25 milijuna eura.

Što se tiče ostalih igrača za koje je Juve navodno zainteresiran, tu su i dvojica članova Real Madrida. Jedan je Angel Di Maria koji bi u Torino mogao doći samo ako se Juventus odrekne Paula Pogbe i pošalje ga u suprotnom smjeru, a drugi je Alvaro Morata. Njega bi navodno Torinezi htjeli posuditi, ali u Realu su skloniji prodaji.

Četvrta Conteova želja je, prema tvrdnji Tuttosporta, kolumbijski krilni igrač Fiorentine Juan Cuadrado. On je u zajedničkom vlasništvu Udinesea i Fiorentine, a za njega navodno zanimanje pokazuje i Bayern.

Kopirati
Drag cursor here to close