Kvalifikacijski turnir

Juniori Sparsa na turniru Eurolige

Sport / Košarka | 26. 12. 2014. u 13:53 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Juniori sarajevskog Košarkaškog kluba Spars danas su otputovali u Rim, gdje će od 27. do 29. prosinca nastupiti na turniru juniorske Eurolige.

Sparsi će igrati u skupini B s ekipama EA7 Milan i Virtus Bologna (Italija) te Unicaja Malaga (Španija), dok su u skupini A Stellazzurra (Italija), Brose Bamberg (Njemačka), Maccabi Tel Aviv (Izrael) i Cedevita Zagreb (Hrvatska).

Trener mladih sarajevskih košarkaša Mirza Trnka ranije je naglasio da Sparsi ove godine žele osvojiti turnir u Rimu i plasirati se na finalni turnir u Madrid.

- Vjerujem da možemo osvojiti turnir u Rimu, jer je naša ekipa ista kao prošle godine, a igrači su sada mnogo iskusniji, a zatim ćemo u Madridu pokušati ostvariti što bolji plasman - rekao je Trnka.

Prvu utakmicu Sparsi će igrati 27. prosinca u 16.30 sati protiv Armanija, a dan poslije očekuju ih utakmice protiv Virtusa u 11.30, te Unicaje u 20.30 sati.

Pobjednik kvalifikacijskog turnira plasirat će se na završni turnir juniorske Eurolige koji će se igrati u maju 2015. godine u Madridu.

Kopirati
Drag cursor here to close