Korak naprijed

Jozo Špikić Pecaru zamijenio Kantridom

Sport / Nogomet | 26. 05. 2014. u 13:30 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jozo Špikić, 20-godišnji branič iz Tomislavgrada, prešao je iz Širokog Brijega u Rijeku, a s hrvatskim viceprvakom potpisao je na dvije plus dvije godine.

“Jako sam što sam došao u Rijeku, to je stepenica više u mojoj karijeri i drago mi je što sam ovdje. Vjerujem u sebe i želim se dokazati i uzvratiti ljudima na povjerenju koje su mi ukazali. Hvala svima u Širokom Brijegu na pet lijepih godina ali sada je Rijeka moj izazov ”, rekao je Špikić za službene stranice kluba.

Dolazi iz istog mjesta iz kojeg je napadač Ivan Krstanović, a u Širokom Brijegu je igrao s bivšim veznjakom bijelih Davorom Landekom.

“Landeka mi je rekao sve najbolje o Rijeci, baš kao i Krstanović te Bertoša i Zlomislić s kojima sam igrao u Širokom Brijegu. Tamo sam došao s 15 godina, igrao u kadetima i juniorima pa nakon prve seniorske sezone došao u Rijeku. Mladi sam reprezentativac Bosne i Hercegovine, sa Širokim Brijegom sam igrao u Europi i vjerujem da ću ovdje napraviti novi iskorak u svojoj karijeri, istaknuo je Špikić kazavši koji su mu cijevi.

Prvi cilj je dokazati se treneru Matjažu Keku i izboriti mjesto u momčadi, a onda što više zagorčati život Dinamu. Ova momčad je pokazala da ima kvalitetu i bilo bi sjajno ovom Kupu koji je osvojen dodati i naslov prvaka Hrvatske. Europa? Gledao sam Rijeku, i nadam se da ćemo napraviti korak više i prezimiti u Europskoj ligi”, kazao je sad već bivši igrač Širokog Brijega.

Kopirati
Drag cursor here to close