Zrinjski

Jović: Vratio sam se prije planiranog

Sport / Nogomet | 25. 10. 2016. u 16:16 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Zrinjskom su svjesno riskirali potpisavši ga ozlijeđenog, no sada im se to vraća.

Toni Jović je prošle srijede Veležu u Kupu zabio prvijenac, a zaigrat će i u sutrašnjem uzvratu osmine finala, u kojem će dobiti novu priliku nametnuti se struci u borbi za mjesto u udarnoj postavi.

“Drago mi je što sam postigao pogodak u derbiju, iako Velež nije u poziciji da nam bude konkurent. Mislim da je to bila dobra utakmica i da su gledatelji uživali. Sretan sam što je prvi pogodak bio protiv Veleža, jer znam što ljudima u Mostaru ta utakmica znači”, ocijenio je.

U Mostar nije stigao zdrav, a sam je priznao kako je očekivao da će se duže oporavljati. 

“Zahvaljujem se liječniku koji me operirao u Zagrebu, mislim da je sve dobro napravljeno. Drago mi je da sam se vratio na teren i prije planiranog, sada nemam nikakvih poteškoća. U Mostaru mi je super, klub je odličan, ljudi su me vrhunski primili. Znao sam neke igrače od prije, poput Žeravice s kojim sam igrao u Borcu. Konkurencija je dosta jača nego u Banja Luci, ali tako i treba biti.”

Po zvanju je ofenzivni veznjak, no ističe da mu od nekoliko mogućih pozicija najviše leži ona uz liniju...

“Najviše sam igrao krila, lijevo desno, nije mi bitno. Kod trenera Vinka Marinovića u Borcu sam često igrao špicu. Gdje god bude potrebno, mogu uskočiti”, zaključio je 24-godišnji veznjak.

Kopirati
Drag cursor here to close