Uspješan početak

JK Neretva u tri mjeseca postojanja osvojio 23 zlata

Sport / Flash | 22. 12. 2014. u 08:47 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Judo Klub Neretva je 2014.godinu zaključio sa još dva sjajna odličja na međunarodnom judo turniru. "Kup Viteza".

Kolekciju Neretvinih medalja ovaj put upotpunili su Samuel Matijević osvojivši srebrenu medalju u kategoriji -73 kg i Mate Bilić osvojivši brončanu medalju u kategoriji -38 kg, a kojem je ovo ujedno i prvi nastup u 2014. godini. U dosta jakoj konkurenciji u obje kategorije uspjeli su se popeti na pobjedničko postolje.

Judo Klub Neretva djeluje od početka kolovoza, a prvi nastupi su krenuli u listopadu ove godine. Klub već ima pregršt osvojenih odličja, a prvi službeni nastup “Neretve” bio je 4. listopada 2014.godine na međunarodnom judo turniru “Borsa Open” gdje su i počeli nizati uspjehe.

U prva tri mjeseca kako postoji klub ukupno su osvojili 78 medalja, od čega 23 zlatne, 22 srebrene, 33 brončane medalje i dva pehara.

'Mora se istaći da su klupski počeci JK Neretve iz Mostara nadasve skromni, ali više nego očekivani, budući da rade i mukotrpno treniraju u izuzetno skromnim uvjetima. Pored toga, svi smo zadovoljni postignutim rezultatima te ovom prilikom čestitamo na izuzetnim uspjesima fantastičnim djevojkama i momcima i želimo im još mnogo boljih rezultata u 2015.godini. Pored odličnih sportskih rezultata oni su i sjajni učenici u svojim školama', kazao je trener Majo Ćeško.

Kopirati
Drag cursor here to close