sportom protiv droge

JK Hercegovac osvojio 24 medalje u Sarajevu

Sport / Flash | 24. 05. 2015. u 16:05 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovog vikenda održan je džudo turnir „Sportom protiv droge“ u Sarajevu. Na turniru je nastupilo 45 ekipa i oko 400 natjecatelja iz četiri zemlje regije (HRV, BIH, CG, SRB).

Mostarski klub „Hercegovac“ su na ovom turniru predstavljali mahom poletarci i poletarke (mlađa djeca) i po tko zna koji put pokazali da svijetla budućnost čeka „Hercegovac“ i mostarski džudo. U Mostar su ponijeli 24 medalje od kojih je 11 zlatnih, četiri srebrene i devet brončanih.

Zlata: Marko Čerkuč, Lana Čović Stanić, Mario Novak, Luka Bubalo, Ivano Đinkić, Filip Lončar, Andrea Lončar, Lana Gačić, Nina Artuković i Lana Artuković koja je na ovom turniru osvojila dvije zlatne medalje, odnosno u svom uzrastu i u uzrastu djevojčica starijih od sebe.

Srebra: Nina Grubišić Čabo,Laura Bošnjak, Andrea Lončar( nastup i u starijem uzrastu), Nina Artuković (nastup i u starijem uzrastu)

Bronce: Bojan Gačić, Antonio Arapović, Matej Jandrić, Bruno Tomić, Rino Vrljić, Petar Zovko, Gabriela Raič, David Palac i Lana Gačić.

„Ovi rezultati imaju još veću vrijednost kada vidimo da je u pojedinim kategorijama u kojima je bilo i preko 15 natjecatelja cijelo pobjedničko postolje popunjeno našim džudašima. Trenutno su to naše slatke brige jer nemali broj puta se desi da se naša dva borca bore i u finalnoj borbi kao i u borbama za treće mjesto i to u kategorijama u kojima je bilo i preko 20 natjecatelja“, priopćeno je iz Hercegovca.

Već slijedeći vikend „Hercegovac“ će sudjelovati na dva turnira i to ekipa djevojčica ide na jaki međunarodni turnir u Solin, a ekipa dječaka ostaje u BiH i odlazi na turnir u Novu Bilu.

Kopirati
Drag cursor here to close