teški uvjeti

Ješić: Ova dva zadnja kola treba odgoditi za proljeće

Sport / Nogomet | 27. 11. 2015. u 10:51 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Sarajeva u nedjelju na Stadionu ''Asim Ferhatović Hase'' dočekuju ekipu Travnika, u susretu 17. i posljednjeg kola jesenjeg dijela sezone 2015./16. Premijer lige BiH.

Sarajevo želi osvojiti nova tri boda protiv izrazito tvrdog protivnika koji je u prošlom kolu ostvario odličan rezultat u Širokom Brijegu odigravši neriješeno 2:2 i priključiti se samom vrhu ligaške tabele.

Šef struke FK Sarajevo Miodrag Ješić je naglasio da od svog tima očekuje dobru utakmicu bez obzira na to što će teren na ''Koševu'' zbog vremenskih uvjeta najvjerojatnije biti u lošem stanju.

- Očekuju nas teški uvjeti za igru, ali vjerujem da ćemo još jednom obradovati naše navijače. Nadam se osvajanju nova tri boda. Nema lakih protivnika, sigurnih bodova ili unaprijed dobivenih utakmica. Ako na taj način uđete u utakmicu sigurno vas očekuje kiks. Mi smo ušli u niz dobrih igara i rezultata, a vjerujem da imamo želju, volju i snagu da nastavimo u tom ritmu – izjavio je Ješić na današnjoj konferenciji za medije.

Šef struke FK Sarajevo smatra da bi rukovodstvo lige zbog teških uvjeta za igru trebalo odgoditi ovo kolo Premijer lige za proljeće, a da je to trebalo biti učinjeno i sa 16. kolom.

- Nogomet se igra zbog navijača, a po ovakvim uvjetima je teško gledati, a da ne kažem igrati. Mislim da je rukovodstvo takmičenja trebalo razmotriti da se odgode posljednja dva kola za proljeće. Ako se prvenstvo treba završiti 14. svibnja, mislim da se ništa ne bi promijenilo da se završi 21. 5. U svakom slučaju mi ćemo se povinovati odluci rukovodstva Premijer lige, ali u svakom slučaju najlogičnije bi bilo odgoditi kolo – objasnio je Ješić.

Kopirati
Drag cursor here to close