Europa zaobilazi Tuzlu

Jagodić: Široki se ''igra'' s ugledom lige, ''svjetsko čudo'' bi bilo da ne osvoje Kup

Sport / Nogomet | 16. 05. 2017. u 06:35 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Ako sagledamo sva događanja u Kup natjecanju do sada u ovom ciklusu, onda bi baš bilo 'svjetsko čudo' da ga Široki Brijeg ne osvoji. Oni ništa ne prepuštaju slučaju, netko im je dozvolio da se 'igraju' s ugledom lige, a sve navodno je podređeno osvajanju Kupa'', oštar je bio trener Slobode Vlado Jagodić u razgovoru za BHfudbal.ba.

Sloboda je u prošlom kolu Lige za prvaka slavila s 2:0 protiv izravnog konkurenta za četvrto mjesto Radnika. Četvrto mjesto, koje trenutačno drži Sloboda, eventualno može osigurati kvalifikacije Europske lige u slučaju da Široki Brijeg ne osvoji Kup BiH.

Ako ga osvoji, četvrtoplasirani ne ide nigdje osim na ljetne pripreme za sljedeću sezonu što je očito pogodilo trenera tuzlanske momčadi koji je opleo po Širokom Brijegu optužujući ih da u pitanje dovode regularnost lige odmarajući prvi sastav u Ligi za ostanak dok s njim jurišaju u Kupu.

''Pa zar nije čudno da smo im mi samo uspjeli postići pogodak, a da to nisu uspjeli ni Zrinjski ni Željezničar, a ni Sarajevo. Iz tog razloga ne vidim ni djelić šanse za Sarajevo u uzvratu finala Kupa BiH'', dodao je Jagodić.

Straget Tuzlaka komentirao je za gore navedeni portal i mogući rasplet prvenstva, a ponovno je ''bocnuo'' Širokobriježane.

''Željezničar je propustio meč loptu u Krupi, ali i dalje sam odlučuje o tituli, mada pokazuje mnogo nedostataka za superiornost koju manifestira. I u Tuzli su bili u izgubljenoj poziciji pa su se provukli četiri minute prije kraja. Moram napomenuti da smo im mi postigli pet pogodaka u tri utakmice, a na svih ostalih 26 utakmica su primili samo 14 pogodaka. Zrinjski je u derbiju izgubio i time ne kontrolira sam svoju sudbinu dok Sarajevo ipak porazom od Zrinjskog nema nikakve šanse za titulu. Što se tiče ostanka, Olimpic je ispao, a veliku šansu za ostanak izgleda imaju oni koji igraju sa Širokim, mada je sve moguće'', zaključio je Jagodić.

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close