Teške riječi

Jagodić prijeti: Oni koji ne vole Slobodu, ostat će uplakani

Sport / Nogomet | 22. 02. 2017. u 14:53 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sloboda će u premijerligaško proljeće krenuti subotnjim gostovanjem kod Mladosti, koje šef struke Vlado Jagodić najavljuje s velikim optimizmom.

“Ne možemo računati na Aleksandra Subića zbog bolova u leđima, dok još čekamo vijesti o tome hoće li radne dozvole do subote dobiti Almedin Zilkić i Miloš Kalezić, a certifikat iz Hrvatske Ismar Hairlahović”, izjavio je za Fenu trener Jagodić.

“Svaka naredna utakmica je najvažnija, pa tako i ova s Mladosti. Svim ekipama može zagorčati život. U svakoj ćemo utakmici ići na pobjedu pa i protiv Radnika, a naravno i na dvije domaće”, dodao je. 

'Neizvjesno do zadnje minute'

Cilj Slobode u nastavku prvenstva je mjesto u Ligi za prvaka za koju, kaže Jagodić, konkurira sedam ekipa.

“Realno je da igramo u Ligi 6. Možda će nam za plasman biti dovoljno šest ili sedam bodova, a možda i svih 12. Ali, kada uđemo među šest najboljih, to je novih 10 utakmica i svaka je derbi pa je sve moguće.”

“Nikoga se ne bojimo, ali će ova četiri kola biti veliki ispit za sve nas. Nadam se da ćemo ih završiti na zadovoljstvo svih koji vole Slobodu. Oni koji je ne vole, ostat će uplakani”, poručio je, ističući da svoj tim ne vidi u borbi za titulu. 

“Za Ligu za prvaka neću otpisati ni Krupu, koja će se grčevito boriti. Ali, ako ne budu oni ili Radnik, bit će Široki. Mislim da se do zadnje minute neće znati tko će ući u Ligu za prvaka. Što se Europe tiče, ako i četvrta pozicija bude nosila izlazak na međunarodnu scenu, onda će to biti žestoka borba”, zaključio je Jagodić. 

Rezultati by SofaScore
Kopirati
Drag cursor here to close