Sloboda odlučuje prvaka

Jagodić: Očito je da ćemo u Mostaru morati igrati na pobjedu

Sport / Nogomet | 20. 05. 2017. u 23:09 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uoči utakmice s Krupom trener Slobode Vlado Jagodić rekao je da ga ništa ne zanima osim pobjede i tri boda za ovjeru 4. mjesta u prvenstvu.

Rekao je da ga ne bi zadovoljio ni neriješen rezultat, a sudeći prema igri njegovih igrača danas na Tušnju, Tuzlaci su bili daleko i od pobjede i od remija.

"Najprije bih čestitao Krupi i kolegi Starčeviću na zasluženoj pobjedi. Na poluvremenu sam rekao da ćemo morati dobro riskirati da bismo stisnuli Krupu i došli do smanjenja njihovog vodstva. Prijetila je opasnost od kontri, jer je Krupa jaka, i ja sam to znao. Moji igrači su dali u drugom poluvremenu koliko su mogli, mada neki nisu, ali to je za našu analizu", izjavio je Vlado Jagodić poslije utakmice.

Rekao je da se kod rezultata 2:1 „lomila“ utakmica, ali njegovi puleni nisu stigli do izjednačenja.

''Možda smo trebali i malo više sreće da bismo izjednačili. Bio bih zadovoljan, naravno, i neriješenim ishodom, ali uslijedio je kontranapad, primili smo gol, nismo isparirali napadačima Krupe i došlo je do ovoga. Žao mi je što se ovako završila naša polusezona, jer su navijači zaslužili tri boda i 4. mjesto. Očito je da ćemo u Mostaru morati igrati na pobjedu, mada je to težak zadatak. Otići ćemo u Mostar igrati otvoreno i tako završiti sezonu", zaključio je Jagodić.

Kopirati
Drag cursor here to close