Častan poraz

Izviđač poražen od Vardara u oproštaju od SEHA lige

Sport / Rukomet | 14. 03. 2017. u 17:26 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Rukometaši Izviđača poraženi su u Ljubuškom od Vardara 27:33 (12:17) u 15. posljednjem kolu regionalne SEHA lige.

Vodeća momčad i aktualni pobjednik SEHA lige u Ljubuški je došao u punom sastavu, a dres jedne od najjačih rukometnih momčadi na svijetu nose mahom hrvatski, španjolski, srpski, makedonski, mađarski internacionalci i reprezentativci.

Boje skopskog kluba tako brane tri Hrvata Igor Karačić, Ivan Čupić i Luka Cindrić, Španjolci Jorge Maqueda, Joan Canellas, Alex Dujshebaev, Srbi Mijajlo Marsenić i Janja Vojvodić te mnogi drugi, a sve njih s klupe vodi proslavljeni španjolski rukometaš i trener Raúl González Gutiérrez.

U prvih 15-ak minuta igralo se gol za gol, no sredinom prvog dijela susreta Vardar se odvaja na pet pogodaka razlike te s tom prednošću odlazi na odmor.

U nastavku smo gledali sličnu igru, no mlada momčad Izviđača zaigrala je puno agresivnije te je nošena vrlo dobrom atmosferom u dvorani u 40. minuti uspjela doći na dva pogotka zaostatka, no preiskusni gosti nisu više dozvolili Skautima da se približe te su do kraja susreta povećali prednost i na kraju slavili sa šest pogodaka razlike.

Mostarac Igor Karačić predvodio je goste do pobjede sa osam pogodaka dok je Joan Canellas dodao šest. Kod domaćih je najefikasniji bio Ante Grbavac sa osam pogodaka.

Izviđač se tako na častan način oprostio od ovosezonske SEHA lige te u svibnju kreće u obranu naslova prvaka BiH koja bi mu omogućila igranje u regionalnoj ligi i sljedeće sezone.

Kopirati
Drag cursor here to close