Velež

Izabrano novo rukovodstvo koje nije potvrdilo da želi funkcije?!

Sport / Nogomet | 18. 07. 2016. u 22:07 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Veležu posljednjih godina ništa nije jednostavno ni jednosmjerno. Tako je na večerašnjoj izvanrednoj izbornoj Skupštini izabrano novo rukovodstvo kluba, ali ljudi koji su našli u novom sazivu Skupštine, Nazdornog i Upravnog odbora nisu potvrdili da žele biti izabrani?!

Almir Taso je novi je predsjednik Skupštine FK Velež, odlučeno je na večerašnjoj sjednici u hotelu Bristol.Potpredsjednici su Izudin Kurtović i Milisav Đurasović,a za novog predsjednika Nadzornog odbora izabran je Adem Salčin s potpredsjednicima Nedžadom Balavcem i Adisom Hadrovićem.

Izabran je i novi novi Upravni odbor u kojem su: Selim Isić, Šemsudin Hasić, Ibro Marić, Senad Husnić, Haso Pekušić, Mirsad Rahimić, Tomislav Bajević, Esmir Živojević i Hasan Čustović.

Sve ovo zvuči ohrabrujuće za sve koji vole crvenu boju, ali kako komentirati činjenicu da su čelnici izabrani u rukovodeća tijela napustili sjednicu Skupštine prije nego je glasovanje završeno?

Unutarnja previranja suprotnih struja očito i dalje kroje atmosferu u Veležu koji se nakon deset vezanih sezona u premijerligaškom društvu ponovno našao u nižem rangu.

Djeluje da je preuzimanje odgovornosti za skoro 900.000 maraka duga i netransparentno djelovanje proteklih godina veći kamen spoticanja od borbe za vlast u klubu kojem se već duže vrijeme ne zna tko pije, a tko plaća, ali definitivan zaključak po tom pitanju morat će sačekati..., još nekoliko dana, kada bi trebala biti riješena misterija žele li izabrani čelnici obavljati funckije na koje su izabrani.

Kopirati
Drag cursor here to close