Karate

Ivona Ćavar i Ivan Klepić brončani na Balkanskom prvenstvu

Sport / Ostali sportovi | 29. 03. 2017. u 21:30 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Članovi Sveučilišnog karate kluba Neretva, Ivona Ćavar u kategoriji -68 kg i Ivan Klepić u kategoroji +84 kg, osvojili su brončana odličja na Balkanskom prvenstvu za seniore u Čačku.

Ivona Ćavar do polufinala radi besprijekorno, prolazi Srpkinju Jovanu Vulinović 2:0, bivšu klupsku kolegicu reprezentativku Hrvatske, Tinu Marić s 1:0, te Makedonku Angelu Mojsovsku s 4:1. Za ulazak u finale gubi od Sanje Cvrkote 1:0, a broncu je osvojila pobijedivši Makedonku Bojanu Manevu.

Ivan Klepić u prvo kolu prolazi Srbina Marka Ristivojevića i Turčina Alperen Dogana sa 1:0. Nakon nerješene borbe na preglasu sudaca, gubi od Crnogorca Almira Cecunjanina. U Borbi za broncu Ivan je morao dobiti još dva meča i to Rumunja Roberta Maneu 3:1 i Srbina Dragana Stojilkovića 5:0.

Bez odličja u pojedinačnoj konkurenciji ostali su Veselko Brkić, Iva Klepić i Marija Sušac.

Ženska ekipa BiH osvojila je broncu na Balkanskom prvenstvu, a u sastavu su bile Marija Sušac i Ivona Ćavar iz SK Neretva, Mirnesa Bektaš iz sarajevske Bosne i Ena Gljiva iz ilidžanskog Championa.

Za seniore Neretve nema odmora pa su tako Ivona Ćavar, Veselko Brkić i Ivan Klepić otputovali na Premijer ligu u Dubai. Uz njih je kao i uvjek njihov trener Miroslav Klepić.

Kopirati
Drag cursor here to close