"Ogroman hendikep"

Ivan Crnov izgubljen za obje utakmice s Mariborom!

Sport / Nogomet | 03. 07. 2014. u 10:26 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Zrinjskog danas (četvrtak) u 18 sati imat će drugu provjeru u sklopu priprema za novu sezonu. Na Kupresu će Mostarci odmjeriti snage s hrvatskim prvoligašem Istrom 1961, koja se također priprema u ovom zimovalištu.

Trener Zrinjskog Branko Karačić na Kupresu ima sve potrebne uvjete za kvalitetne pripreme, no raspoloženje mu kvare ozljede. Naime, standardni branič Anto Radeljić vuče još od zadnje prvenstvene utakmice s Veležom ozljedu kuka i ne trenira s ostatkom momčadi.

Još je teža situacija sa po mnogima najboljim igračem Zrinjskog iz prošle sezone. Ivan Crnov jučer je bio podvrgnut magnetnoj rezonanci, a nalazi nisu dobri.

“Nažalost, pokazalo se da u njegovom stopalu postoji napuklina od dva milimetra i Crnov će morati na mirovanje. Hoće li morati nositi gips ili langetu, ne znam, ali znam da će četiri tjedna morati strogo mirovati”, kaže za Bljesak.info trener Karačić.

To znači da je Crnov izgubljen za dvije utakmice pretkola Lige prvaka s Mariborom, ali i za početak Premier lige.

“Pitanje je hoće li se vratiti u formu do rujna! U svakom slučaju to su jako loše vijesti i to nam je ogroman hendikep, ali moramo se nositi s tim i prilagoditi se situaciji”, dodaje Karačić.

Bez obzira na ove ozljede, Karačić i dalje od uprave traži da mu dovedu još jednog brzonogog napadača.

“To sam kao uvjet postavio u petom mjesecu i ostajem pri tome. Znam da su dvojica igrača bili u kombinaciji, ali još čekamo da se to riješi”, ističe za Bljesak.info Karačić.

Zrinjski će nakon Istre odigrati prijateljsku utakmicu u nedjelju s Travnikom, a onda se vraćaju u Mostar. U srijedu je pod Bijelim brijegom zakazana prijateljska utakmica s Vitezom i to će biti generalna proba za Maribor.

Kopirati
Drag cursor here to close