Široki Brijeg - Velež 1:2

Incident: Navijač Veleža provocirao Maletića, on i trener 'uletili' na tribinu

Sport / Nogomet | 06. 07. 2014. u 19:49 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Po teškom i sparnom vremenu, sa 20-minutnim zakašnjenjem, u kampu 'Musa Karačić' na Mostarskom blatu odigrala se prijateljska utakmica između Širokog Brijega i Veleža gdje su gosti iz Mostara pogotkom u 90. minuti pobijedili 1:2.

Široki Brijeg, koji je igrao s rezervnim sastavom, poveo je već u 2. minuti sjajnim pogotkom mladog Buhača, a s tim rezultatom otišlo se na poluvrijeme. U drugom dijelu Velež je djelovao nešto opasnije, a isplatilo im se u 60. minuti kada Haurdić postiže pogodak za 1:1. Musa je u posljednjih 20-ak minuta uveo nekoliko igrača iz udarne postave, no nije bilo promjene rezultata sve do 90. minuta kada iz polukontre Velež postiže pobjedonosni pogodak, a strijelac je bio Janičijević.

Trener Širokog Brijega Slaven Musa nije bio zadovoljan učinkom nekih igrača, te je bio vidno nervozan, unatoč što utakmica nije imala velikog značaja. No, vjerujemo da će ‘Plavo-bijeli’ u četvrtak dati svoj maksimum u uzvratnom susretu s Gabalom.

Utakmicu je obilježio incident sredinom drugog poluvremena kada je gostujući navijač uvredljivim povicima isprovocirao igrača Veleža Darka Maletića koji je sjedio na klupi za rezervne igrače.

Maletić je izgubio živce, preskočio ogradu i htio se fizički obračunati s navijačem. Na tribinu su se također popeli i trener Veleža Nedim Jusufbegović, te fizioterapeut Sedin Demić koji su pokušavali smiriti strasti na tribini, a također je i nekoliko igrača ‘Rođenih’ ‘uletilo’ na tribinu. Sudac Antonio Bandić nakratko je prekinuo susret, a nakon kraćeg naguravanja i rasprave, utakmica se nastavila.

Prošlo je svega nekoliko minuta, te je isti navijač ponovno došao do klupe Veleža i zatim prijetio fizioterapeutu Demiću, a sve je ponovno morao smirivati trener Jusufbegović.

Kopirati
Drag cursor here to close