Veterani

Igor Musa pobjedom nad Draganom Markovićem osvojio prvenstvo Herceg Bosne

Sport / Ostali sportovi | 19. 03. 2014. u 13:45 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od 14 do 18 ožujka, Teniski klub Mostar je bio domaćin i organizator teniskog turnira u igri pojedinačno, za veterane Herceg Bosne, starije od 35 godine.


Turnir se igrao po kalendaru Teniskog saveza Herceg Bosne“ pod nazivom ˝Mostar indoor singles 2014˝ a igrao se na terenima Teniskog centra Mostar.

Na turniru su nastupili igrači iz Čapljine, Metkovića, Mostara, Širokog Brijega, Bugojna, Ljubuškog, Gruda, Neuma, Ploča,Opuzena... Do finala su se probili veterani iz Mostara, Igor Musa, te s druge strane Dragan Marković.

Pobjedu je odnio prvi nositelji turnira Igor Musa, rezultatom 6/4 ; 6/3. Prethodno, u polufinalu Musa je bio bolji od Širokobriježanina, Vite Ćorića 6/1 ; 6/2, dok je Dragan Marković eliminirao favoriziranog Kristijana Vujnovića iz Čapljine rezultatom 6/4 ; 3/6 ; 10/5.

Obojica finalista su imali na tribinama Teniskog Centra Mostar, svoje navijače i simpatizere, ali su brojniji i bučniji bili oni koji su navijali za Markovića koji u ovom dvoboju ipak nije bio favorit.

Musi je ovo bilo jedno od mnogih finala koje je riješio u svoju korist a Markoviću je plasman u finale veliki uspjeh, posebice protiv, uvjetno rečeno jačeg protivnika, tako da je Marković svoju polufinalnu pobjedu slavio do duboko u noć, priopćio je organizator turnira.

Nakon ovog turnira Musa će zadržati poziciju broj 1 na rang listi Hercegovina Toura, a Marković će napredovati za jedno mjesto i zauzeti poziciju broj 4.

Nakon finala uslijedilo je proglašenje i dodjela pehara finalistima a pobjednici i finalisti su osim pehara nagrađeni i sponzorskim poklonima i suvenirima Teniskog kluba Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close