Ne prašta

Ibrahimović krivi Guardiolu što nije osvojio Ligu prvaka!

Sport / Nogomet | 29. 09. 2014. u 13:25 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zlatan Ibrahimović osvajao je trofeje u svim klubovima u kojima je igrao. Osvajao je prvenstva s Ajaxom, Juventusom, Interom, Barcelonom, Milanom i PSG-om, no nikada nije osvojio Ligu prvaka.

Za to je indirektno optužio Pepa Guardiolu. Naime, Zlatan krivi Guardiolu da je Barcelona zbog njegovih odluka ostala bez Lige prvaka 2010. u uzvratnom susretu polufinala protiv kasnijeg pobjednika Intera Guardiola je Ibrahimovića izvadio u 63. minuti, a Barca nije uspjela nadoknaditi zaostatak iz prve utakmice.

“Imali smo najjaču momčad na svijetu, u to sam siguran. Ipak, nismo uspjeli osvojiti Ligu prvaka zbog nečijih loših odluka. Sada je neuspjeh činjenica i nema se što dodati, zato je najbolje da se sve zaboravi, jer sam imao nekih lijepih trenutaka u dresu Barcelone”, kazao je Šveđanin dodavši kako će PSG ove sezone sigurno otići dalje od četvrtfinala.

“Bio bih jako sretan da uspijem osvojiti Ligu prvaka, naravno. Igrač kada ode u mirovinu, pogleda iza sebe koliko je osvojio trofeja, pa ako uspijem osvojiti Ligu prvaka, bit ću uspješan, ako ne, onda je veliki neuspjeh u pitanju”, dodao je Ibrahimović.

Kopirati
Drag cursor here to close