Rukomet

HRS: Željko Babić ostaje izbornik Hrvatske

Sport / Rukomet | 25. 10. 2016. u 15:55 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Upravni odbor Hrvatskog rukometnog saveza (HRS) izglasao je daljnje povjerenje izborniku hrvatske muške seniorske reprezentacije Željku Babiću za rad u reprezentaciji.

“Jedna od točaka dnevnog reda Sjednice Upravnog odbora bila je raspravljanje i odlučivanje o statusu Željka Babića. On je još jednom povukao pisanu ostavku i na Upravnom odboru je izglasano da mu se i dalje da povjerenje”, rekao je predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac.

“Time Željko Babić ostaje izbornik hrvatske muške seniorske rukometne reprezentacije i smatra se da njegova ostavka nije ni bila podnesena”, dodao je. 

Izbornik Babić podnio je ostavku na svoju dužnost nakon ispadanja u četvrtfinalu Olimpijskih igara, ali je tu ostavku povukao nakon što je koordinator za muški rukomet Ivano Balić izjavio kako Babić i dalje ima njegovo povjerenje.

Glavni tajnik HRS-a Damir Poljak još jednom je dobio povjerenje Upravnog odbora za novi mandat u trajanju od četiri godine, a uoči same sjednice Upravnog odbora održana je i sjednica Inicijativnog odbora HRS-a za Europsko prvenstvo 2018. u Hrvatskoj, piše HRT. 

Kopirati
Drag cursor here to close