Ubojiti Zeničanin

Hrgota za Bljesak: Nije ovo još gotovo, Sarajevo je opasno u gostima

Sport / Nogomet | 21. 08. 2014. u 22:42 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sarajevo se nije osramotilo večeras protiv Borussije iz Mönchengladbacha. No i ova utakmica, u kojoj je bh. predstavnik poražen od njemačkog bundesligaša 2:3, pokazala je da naši klubovi mogu držati tempo samo jedno određeno vrijeme, jer je Borussia posljednjih 15 minuta potpuno dominirala.

Samo je stativa spriječila da se junak ove večeri Branimir Hrgota okiti hat-trickom, no ovaj 20-godišnjak rodom iz Zenice (podatak koji stoji na Wikipediji da je rođen u Jajcu je pogrešan) s dva postignuta gola pokazao je da se radi o jednom od najvećih europskih potencijala.

Uostalom, za njega se otimaju tri reprezentacije – već je član mlade švedske reprezentacije, a želi ga BiH kao i Hrvatska. Premda su hrvatski mediji pisali da se odlučio za Hrvatsku, on to demantira, jer sve što želi je ustaliti se u vršku Borussijinog napada.

'Sad sam koncentriran samo na Borussiju. Zadovoljan sam svojom formom, jer nakon dva gola Homburgu u Kupu sada sam postigao još dva. Neka se tako nastavi', sa smiješkom je rekao za Bljesak.info simpatični Hrgota nakon što su ga na atletskoj stazi stadiona Koševo skoro pola sata o svemu ispitivali njemački novinari.

'Napravili smo dobar posao, ali nije ovo još gotovo, jer Sarajevo je prošlo sva pretkola nakon što je prvu izgubilo kući. Morat ćemo se dobro spremiti za uzvrat, a sada se moramo koncentrirati na početak Bundeslige jer nas čeka jaka utakmica u nedjelju protiv Hrgota', požurio je mladi napadač Borussije, jer je samo njega čekao autobus koji je trebao igrače iz Mönchengladbacha odvesti u hotel.

Kopirati
Drag cursor here to close