apel

HNS moli navijače da ne putuju na Maltu, Modrić propušta susret

Sport / Nogomet | 11. 10. 2015. u 13:15 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vodstvo Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) još jednom je upozorilo da hrvatski navijači na utakmici protiv Malte neće moći kupovati ulaznice te ih moli da ne putuju na Maltu.

"Podsjećamo da je nakon više teških incidenata, a iz razloga ostvarivanja željenog sportskog rezultata, HNS odlučio ne organizirati tzv. gostujuću tribinu na susretima protiv Azerbajdžana i Norveške te na predstojećem susretu na Malti. Sustav prodaje ulaznica na Malti ne predviđa prodaju ulaznica hrvatskim navijačima te još jednom molimo naše navijače da se suzdrže od putovanja i pokušaja kupnje ulaznica. Naime, Nogometni savez Malte je odlučio ne prodavati ulaznice za hrvatske državljane te će provoditi striktnu kontrolu posjedovanja ulaznica i osobnih dokumenata," poručili su iz HNS-a.

Uoči posljednjeg kola H skupine hrvatska reprezentacija se nalazi na trećem mjestu sa 17 bodova, dva manje od Norveške na drugom mjestu, dok je na vrhu nedostižna Italija sa 21 bodom. Hrvatsku pobjeda protiv Malte, te pobjeda ili remi Italije protiv Norveške vodi direktno na EP 2016. u Francusku.

Posljednju utakmicu kvalifiakcija Hrvatska će odigrati bez Luke Modrića koji se ozlijedio protiv Bugarske.

 

Kopirati
Drag cursor here to close