Danas u Crnoj Gori

HKK Zrinjski kompletirao momčad za sezonu

Sport / Košarka | 02. 10. 2014. u 10:58 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Košarkaši Zrinjskog otputovali su danas u Crnu Goru gdje će odigrati dvije prijateljske utakmice. Danas će im domaćin biti Teodo iz Tivta, a sutra viceprvak Crne Gore Zeta iz Podgorice.

Mostarci su otputovali kompletni jer je trener Zoran Glomazić kompletirao momčad sza sezonu.

Najveći problem bila je pozicija centra. Visokog i kvalitetnog igrača za pristupačnu cijenu bilo je teško naći, pa su se u Zrinjskom odlučili na kompromis. Naime, stigao je 23-godišnji Mihailo Sekulović, 203 cm visoki igrač koji je po vokaciji krilni centar, ali može igrati i centra. To je odlično radio prošle sezone kada je igrajući za Zetu bio MVP prvenstva Crne Gore, te uveo svoju momčad u finale koje su izgubili od Budućnosti.

Osim Sekulovića među posljednjim pristiglim igračima je Filip Pajević, iskusni košarkaš iz Srbije koji igra na poziciji niskog krila. Tridesetogodišnji Pajević igrao je za brojne klubove iz regije, a zadnji angažman imao je na Cipru. Pajević će uz Vedrana Princa, također prinovu za ovu sezonu, biti najiskusniji košarkaš mostarskog Zrinjskog u idućoj sezoni.

Osim Princa već ranije su stigli šuter Milorad Šutulović iz trebinjskog Leotara te krilni igrač Ali Demić iz sarajevske Bosne. Podsjetimo, momčad iz prošle sezone napustili su Nikola Lalić, Almir Hasandić, Branimir Mašić, Ivica Petrić i Draško Albijanić.

Kopirati
Drag cursor here to close