Liga prvaka

Hat-trick Marija Mandžukića, Liverpool se mora vaditi u zadnjem kolu

Sport / Nogomet | 26. 11. 2014. u 21:37 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mario Mandžukić zabio je tri gola protiv Olympiacosa, ukupno četiri protiv Grka i pet u Ligi prvaka. 

Nakon što je slomljenog nosa zabio u prvoj utakmici u Pireju u utakmici u kojoj su Grci pobijedili 3:2, hrvatski reprezentativac ponovno je zabio protiv Grka, u 38., 62., i 65. minuti. U 69. minuti izašao je iz igre, uz pljesak trenera i ovacije domaće publike na Vicente Calderonu. 

Tom pobjedom (4:0) Atletico je osigurao drugi krug Lige prvaka, a za prvu poziciju borit će se s Juventusom koji je svladao Malmö u gostima golovima Fernanda Llorentea i Carlosa Teveza. 

U grupi B Real je golom Cristiana Ronalda slavio kod Basela (1:0), a Liverpool je prokockao vodstvo kod Ludogoreca u Bugarskoj odigravši 2:2. Redsi imaju četiri boda koliko Ludogorec, a dva manje od Basela.   Stoga će odluka o drugom krugu pasti u njihovom izravnom dvoboju u zadnjem kolu. 

U grupi C Monaco je slavio kod Bayera u Leverkusenu (1:0) i potpuno zakomplicirao situaciju u toj grupi jer jedino Benfica, koja je ranije poražena kod Zenita (0:1) ne može dalje. 

U grupi D već ranije je sve bilo jasno, a u derbiju skupine Arsenal je s 2:0 (Sanogo i Sanchez) svladao Borussiju i još ima šansu za prvo mjesto.

Kopirati
Drag cursor here to close