Stigli Poljaci

Hasi: Zrinjskom respekt, ali tu smo da odigramo svoju utakmicu

Sport / Nogomet | 11. 07. 2016. u 17:16 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ekspedicija varšavske Legije, koja će u utorak navečer Pod Bijelim brijegom odmjeriti snage sa Zrinjskim, u Mostar je stigla u podnevnim satima, a danas je njihov trener Besnik Hasi izišao pred novinare.

''Gledao sam dvije utakmice Zrinjskog, ali iz pripremnog razdoblja tako da to nije idealno da bih se dovoljno dobro informirao'', rekao je Hasi koji je Legiju ovog ljeta stigao iz Anderlechta.

Vratar Arkadiusz Malarz ne smatra da će visoke temperature biti problem…, njemu.

''Igrao samu ovakvim uvjetima u Grčkoj, tako da to ne vidim kao posebnu poteškoću'', rekao je pa se vratio na poraz od Lecha koji je prethodio sutrašnjoj utakmici u Mostaru.

''Nismo u potpunosti bili s glavama u utakmici, ali sada smo u potpunosti fokusirani na Zrinjski''. 

''Također, vidio sam i utakmice iz prošle sezone kada su bili prvaci. Dobar dio momčadi su zadržali i dosta ih respektiramo, ali tu smo da odigramo našu utakmicu…, što će zbog velike vrućine biti izazovno, ali spremni smo na sve''.

Poraz u Superkupu od Lecha (1:4), generalka za Zrinjski, nije ga previše zabrinuo…

''Dobro smo izgledali nekih 60 minuta, ali to je sada iza nas. U potpunosti smo skoncentrirani na Zrinjski. Igrali smo u toj utakmici bez dosta važnih igrača, a takvi nismo mogli odigrati dovoljno kvalitetno. Protiv Lecha nismo htjeli riskirati s nekim igračima, ali sada su neki vratili u kadar pa smo kompletniji''.

Inače, Legia je u Mostar došla s trojicom od četiri igrača koji su ovog ljeta nastupali na Euru u Francuskoj – poljski reprezentativac Michal Pazdan dobio je par dana odmora bonusa i nije ni polazio na put, a u Mostar su stigli stoper Tomasz Jodllowiec, slovački veznjak Ondrej Duda i mađarski napadač Nemanja Nikolić.

''Poveo sam dvadeset igrača, što vjerujem da će biti dovoljno'', zaključio je Hasi, koji je nakon pressice Pod Bijelim brijegom odradio posljednji trening pred duel s bh. prvakom.

Kopirati
Drag cursor here to close