Liga prvaka

Hart spasio City u završnici ogleda s Realom

Sport / Flash | 26. 04. 2016. u 20:47 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvi polufinalni ogled Lige prvaka odigrali su na stadionu Etihad Manchester City i Real Madrid, a završio je bez golova. Real je bio oslabljen neigranjem Cristiana Ronalda, koji nije bio niti na klupi.

Dok su Građani pred svojom publikom prvi put igrali polufinale Lige prvaka, Kraljevskom klubu ovo je bila 32. europska poluzavršnica, ujedno i šesta zaredom u elitnom razredu svjetskog nogometa.

Prvih 20-ak minuta dvoboja nije ponudila gotovo nikakvo uzbuđenje vrijedno spomena. Domaćini su imali nešto veći posjed, ali ozbiljnih prilika nije bilo. U 26. minuti žute kartone su zbog startova na De Bruyneu dobili žute kartone, a četiri minute kasnije Bale je blokiran u prvom opasnijem pokušaju Reala, koji se većim dijelom prvog poluvremena branio.

U nastavku u 50. minuti dobra šansa Aguera za domaćina, a od 70. minute zavladao je Real. Prvo je u 70. minuti Jese pucao glavom i pogodio gredu, četiri minute kasnije Bale je promašio, a u 79. i 82. minuti sjajni vratar Hart brani udarce Casemira i Pepea iz neposredne blizine i spašava City.

Kopirati
Drag cursor here to close