VN sad-a

Hamilton bi poraz prihvatio muški. Zaista?

AutoMoto / AutoMoto Sport | 21. 10. 2016. u 07:29 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Četiri su utrke do kraja, Nico Rosberg ima 33 boda ispred Lewisa Hamiltona koji tvrdi da bi konačni poraz prihvatio dostojanstveno.

“Pokušao bih to muški podnijeti. Ne možeš ih sve osvojiti, tako je to u ovom sportu”, rekao je Hamilton uoči ovotjedne VN SAD-a u Teksasu.

S obzirom na izraženi mentalitet pobjednika koji se kad ne pobjeđuje ponaša kao uvrijeđena primadona, kao i činjenicu da je samo jednom na kraju sezone imao manje bodova od timskog kolege (2011. McLaren, protiv Buttona), teško je za povjerovati da se Lewis već predao.

Naprotiv, njegove riječi vjerojatno su samo najava maksimalnog napada u Austinu, gdje je u dosadašnje četiri utrke tri puta slavio.

Rosberg je s druge strane ostao tipično njemački oprezan i pribran, što će mu sigurno pomoći, no morat će prvenstveni lider ostati i agresivan, odlučan, a to ga je u prošlosti znalo zakočiti.

“O matematici još ne razmišljam. I dalje nemam toliko veliku razliku. Želim nastaviti pobjeđivati u preostale četiri utrke”, rekao je Nijemac, koji će, ako osvojii naslov, ponoviti uspjeh ca Kekea iz 1982.

Subotnje kvalifikacije na Circuit Of Americas startaju u 20, nedjeljna utrka u 21 sat po srednjeeuropskom vremenu.

 

Kopirati
Drag cursor here to close