Izviđač u Zagrebu

Grbavac: Vrijeme je da i mi osvojimo prve bodove u SEHA ligi

Sport / Rukomet | 27. 10. 2016. u 16:58 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izviđač iz Ljubuškog nakon šest kola u regionalnoj SEHA ligi ima isto toliko poraza. U subotu će ''Skauti'', nakon nešto više od mjesec dana, ponovno igrati sa Zagrebom, no ovoga puta u gostima. Riječ je u susretu 13. kola koje se igra unaprijed dogovorom klubova.

''Iskoristili smo skoro dva tjedna neigranja pa smo se pripremali za Zagreb. Ne ide nam u prilog da je Zagreb promijenio trenera i da je dolaskom Silvija Ivandije podigao svoju formu. Pobijedili su Vardara, sinoć su protiv Meškova u Brestu odigrali neriješeno. Izviđač se neće predati u Zagrebu, otići ćemo odigrati jednu korektnu utakmicu. U Ljubuškom smo pokazali da možemo igrati protiv Zagreba. Malo ćemo imati problema sa sitnim ozljedama, sinoć je na treningu Matej Hrstić je nabio palac šuterske ruke pa sigurno da će ga to ometati u igri. Iskreno se nadam da ćemo pružiti dobru partiju, dati sve od sebe i pokušati pobijediti Zagreb jer mislim da je vrijeme da i mi osvojimo prve bodove u SEHA ligi'', izjavio je na press konferenciji trener Izviđača Zdenko Grbavac.

Mlada momčad Izviđača prikazala je veoma dobru igru u četvrtom kolu protiv Zagreba pred domaćom publikom, a tada su na kraju poraženi rezultatom 26:28.

''U prvoj utakmici smo pokazali da možemo igrati s njima, ali mislim da smo sad mi puno taktički spremniji za subotnju utakmicu. Radili smo dosta na taktici i tehničkoj pripremi za utakmicu. Borbenosti i zalaganja neće nedostajati kao i u svim utakmicama'', izjavio je kapetan momčadi Izviđača Ivan Miličević.

Susret je na rasporedu u subotu, 29. listopada u 17.00 sati u dvorani Sutinska vrela u Podsusedu. Izravan prijenos utakmice je na Arena Sport.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Kopirati
Drag cursor here to close