omer tipura dedin

Grandex pobjednik 19. izdanja memorijalnog turnira

Sport / Flash | 30. 07. 2015. u 08:35 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Devetnaesto izdanje memorijalnog turnira Omer Tipura – Dedin pripalo je ekipi Grandexa koja je u sinoćnjem finalu igranom pred više od tisuću gledalaca porazila HP Investing rezultatom 3:0.

Strijelci za pobjednički tim bili su Kahvedžić, Šunjić i Bošković. HP Investing favoriziranom Grandexu pružio je dobar otpor, ali tijekom 40 minuta ponajviše zahvaljujući odličnom Stanislavu Galiću na golu Grandexa, nije uspio postići pogodak.

Inače, ovogodišnji trijumf je treći za ekipu Grandexa koju je selektirao Salko Badžak, a sa klupe predvodili Sejdo Džeko i Azer Badžak.

Treće mjesto pripalo je ekipi Staklorad koja je rezultatom 2:1 porazila ekipu Cafe bar Kula. Pobjednik u konkurenciji veterana je ekipa Humi koja je u finalu savladala Lišane sa 2:0, dok je u pionirskoj konkurenciji epitet najboljeg ponijela ekipa Lokomotiva SD Neretva koja je u finalu bila bolja od Sinova Mahale.

Najbolji strijelac turnira je Sanjin Cerovina iz ekipe Staklorad sa 13 pogodaka, dok je najbolji golman Stanislav Galić iz pobjedničke ekipe.

Kopirati
Drag cursor here to close