Lavovi

GOŠK započinje pripreme - u srijedu prozivka na Podavali

Sport / Nogomet | 30. 06. 2015. u 16:16 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon veoma kratkog odmora poslije završetka natjecateljske sezone 2014./2015., gabelski Lavovi okupit će se u srijedu na Podavali gdje će biti izvršena prozivka.

Prozivku će obaviti novi trener GOŠK-a Faruk Kulović, kojemu je ovo drugi put u karijeri da sjeda na klupu GOŠK-a, na kojoj je naslijedio Darku Vojvodića.

Podsjetimo, Kulović je vodio GOŠK na početku sezone 2013./2014., da bi potom otišao u Sudan, gdje je donedavno nastavio trenersku karijeru.

A GOŠK u pripreme ulazi s dosta promijenjenim sastavom u odnosnu na proteklu sezonu, jer Darko Vojvodić nije jedini koji je napustio klub sa Podavale.

Karijeru u GOŠK-u završili su Igor Aničić, Mario Mornar i Mladen Stjepanović, dok su trojica igrača Širokog Brijega - Vlado Zadro, Mario Ljubić i Ante Petrović, koji su bili na posudbi, vraćeni na Pecaru.

Šuškalo se i o odlasku najboljeg strijelca Prve lige FBiH u sezoni 2014./2015., Željka Malčića, koji je i sam bio potvrdio odlazak iz Gabele, no ipak je postignut dogovor s Upravom, pa će Malčić ostati u redovima ekipe s Podavale.

Uglavnom, utakmica u Doboj-Kaknju, u kojoj je GOŠK očito oštećen u borbi za ulazak u Premijer ligu, polako se zaboravlja, a klub se okreće novoj sezoni.

Kopirati
Drag cursor here to close