Podavala

GOŠK započeo pripreme - Novi trener Slaven Musa izvršio prozivku

Sport / Nogomet | 26. 06. 2012. u 14:34 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometni klub ''GOŠK'' iz Gabele danas je i službeno započeo pripreme za nadolazeću sezonu, u kojoj će se boriti u okviru nogometne Premijer lige BiH. Kako smo već pisali, novi trener GOŠK-a je Mostarac Slaven Musa, koji je danas u 18:00 sati na stadionu Podavala u Gabeli održao sastanak sa igračima i Upravom kluba. Sastanku su nazočili i njegovi pomoćnici Dario Zadro i Nikica Sušak.

Musa je istaknuo kako već sutra kreće trenažni proces, kroz koji će se odrediti kasniji tijek obaveza igrača i Uprave.

''Ne smijemo gubiti vrijeme i sa treninzima moramo krenuti već od sutra. Neke stvari, kao što je kompletiranje igračkog kadra, morat ćemo rješavat u hodu, a nadam se da će taj proces biti uspješno završen na obostrano zadovoljstvo, i mene kao trenera i Uprave kluba. Klub su napustili neki igrači koji su protekle sezone bili nositelji igre, što donosi promjenu u cjelokupnoj situaciji, no već od danas započinjemo sa traženjem igrača za mjesta koja su deficitarna, a nakon pripremnih utakmica odredit ćemo tko od njih ostaje.''

Zajedno sa igračima potrudit ću se da GOŠK ove sezone napravi dobar rezultat, te da on bude bolji od onog koji je ostvaren protekle sezone.'' - kazao je Musa u svojoj prvoj izjavi nakon preuzimanja GOŠK-a.

Predsjednik GOŠK-a Pero Pavlović govori kako je prvi trener kojeg je Uprava kontaktirala bio upravo Musa, te kako mu je osobno drago što je upravo on novi trener.

''Slaven Musa je jedno veliko igračko i trenersko ime, a u pregovorima je bio najkorektniji od svih kandidata, tako da nije bio problem dogovoriti njegov dolazak ovdje na Podavalu. Kasno noćas odredili smo ime trenera tako da za današnju prozivku nismo uspjeli obavijestiti sve igrače, pa će nam se neki priključiti tek sutra.

Pred nama je par prijateljskih utakmica, potom turnir u Širokom Brijegu, nakon čega ćemo vidjeti koja će imena ostati u igri za popunjavanje igračke križaljke.'' - rekao nam je Pavlović.

Kopirati
Drag cursor here to close