pojačanje

Gordon Schildenfeld se vraća u Dinamo

Sport / Nogomet | 27. 04. 2015. u 21:44 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

GNK Dinamo je na službenoj stranici objavio da se u klub vraća Gordon Schildenfeld.

30-godišnji hrvatski reprezentativac u Dinamo će doći na ljeto - nakon završetka aktualne natjecateljske sezone, a u modrom će klubu provesti iduće tri godine. Schildenfeld je za Dinamo nastupao u sezonama 2006/07. te 2007/08., a u Dinamovom je dresu odigrao 36 utakmica i postigao dva pogotka.

Nakon toga je Schildenfeld imao bogatu inozemnu karijeru. Prvo je igrao u Besiktasu, zatim je bio na posudbi u Duisburgu i Sturmu iz Graza, da bi sezonu 2011/12. proveo u Eintrachtu. Nakon Njemačke preselio je Moskvu i moskovski Dinamo otkud je otišao na posudbu - prvo u PAOK, a zatim u Panathinaikos za koji trenutno nastupa.

- Jako sam sretan što su se stvari ovako završile. Već dugo traje kontakt između ljudi iz Dinama i mene, odmah sam znao da se želim vratiti i lako smo se dogovorili. Svi znamo kakav je Dinamo klub, igrao sam već u Maksimiru, ali sada sam puno iskusniji i mogu reći bolji igrač koji može još jako puno dati. Veselim se ljetu, pripremama i novim izazovima te sam siguran da skupa sa suigračima možemo navijačima donijeti puno sreće – rekao je Gordon Schildenfeld

Osim bogate igračke karijere, Schildenfeld je od 2009. godine reprezentativac Hrvatske, a do sada je odigrao 21 utakmicu.

Kopirati
Drag cursor here to close