Uzvrat Kupa

Gavran: Dolazimo u Mostar predstaviti se u što ljepšem svjetlu

Sport / Nogomet | 21. 10. 2014. u 11:45 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru će u srijedu u okviru Kupa BiH aktualni prvak Bosne i Hercegovine Zrinjski dočekati lidera Druge lige Federacije BiH, skupina Jug, Slogu iz Ljubuškog.

S obzirom da trećeligaš gostuje kod drugoplasirane ekipe Premier lige, koja uz to brani 3:2 iz prve utakmice, jasno je tko je apsolutni favorit. Stoga gosti iz Ljubuškog i dolaze bez većih ambicija osim da ne budu poniženi.

'Nećemo doći u Mostar s namjerom da se predamo prije utakmice. Pokušat ćemo igrati koliko možemo i predstaviti se u što boljem svjetlu. Naravno, Zrinjski je apsolutni favorit i apsurdno je i pričati o njihovim kvalitetama', kazao je za Bljesak.info trener Sloge Boris Gavran čija će ekipa uz sve to još biti i oslabljena.

'Naš važan igrač Blaž Pažin dobio je crveni karton na utakmici s Posušjem u nedjelju i njegovo neigranje bit će nam veliki problem. Također, u toj utakmici puno smo se potrošili. Stoga ćemo probati odmoriti neke igrače, neke isprobati i pokušati pružiti dostojan otpor', istaknuo je Gavran koji je Slogu preuzeo od bivšeg trenera Ibre Rahimića koji je iznenada dobio otkaz nakon poraza u prvoj utakmici Kupa od Zrinjskog.

'Zatekao sam dosta dobru ekipu i samo nastavio tamo gdje je stao moj prethodnik. To što smo došli u ovu fazu Kupa i što možemo igrati sa Zrinjskim veliki je uspjeh, ali nama je apsolutni prioritet osvajanje Druge lige i plasman u viši rang'.

Susret između Zrinjskog i ljubuške Sloge igra se u srijedu u 15 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close