Dani studentskog zbora

'FPMOZ pobjednik Sveučilišnog malonogometnog turnira'

Sport / Nogomet | 30. 05. 2015. u 13:53 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

S jučerašnim danom, službeno su završena sportska natjecanja u malom nogometu u muškoj i ženskoj konkurenciji, u okviru ovogodišnjih Dana Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

U napetom finalu između studenata Fakulteta prirodoslovnih,matematičkih i odgojnih znanosti (FPMOZ) i Pravnog fakulteta, nakon izjednačenog rezultata u regularnom tijeku (1:1), u raspucavanju penala spretniji su bili studenti FPMOZ-a i tako osvojili prvo mjesto u turniru malog nogometa. U utakmici za treće mjesto, Ekonomski fakultet zasluženo je pobijedio Fakultet zdravstvenih studija rezultatom 6:4 .

U kategoriji ljepšeg spola malog nogometa bilo je iznimno uzbudljivo. Studentice Fakulteta zdravstvenih studija (FZS) u finalu su pobijedile FPMOZ rezultatom 4:3 i po prvi puta osvojile zlatno odličje na ovom, već sada tradicionalnom ženskom turniru. Treće mjesto pripalo je studenticama Agronomskog i prehrambeno- tehnološkog fakulteta (APTF) .

Sportski sadržaji ovogodišnje manifestacije Dani zbora su došli do samog kraja, u ponedjeljak je veliko finale u muškoj i ženskoj konkurenciji tenisa i ujedno će označavati i završetak programa koji će svoj vrhunac obilježiti velikim završnim rock koncertom Hladnog piva koji će se održati u srijedu, 3. lipnja u dvorani na Bijelom Brijegu s početkom u 21h.

Studentski zbor Sveučilišta ovim se putem želi zahvaliti svim studentima koji su sudjelovali u programu ovogodišnjih Dana zbora i pozvati još jednom da dođu na veliki završni rock koncert zatvaranja Dana zbora HLADNOG PIVA.

Kopirati
Drag cursor here to close