Loši uvjeti u Sarajevu

FK Sarajevo se vraća u Čitluk na pripreme

Sport / Flash | 26. 01. 2015. u 12:30 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prvotimci Fudbalskog kluba Sarajevo od danas su ponovo u Čitluku, gdje će boraviti do četvrtka.

Ekipa je čitav protekli tjedan boravila je u tom hercegovačkom gradu gdje su obavili prvi dio priprema. Međutim, zbog loših vremenskih uvjeta koji trenutno vladaju u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, došlo je do promjene prvobitnog plana, te će igrači, stručni stožer i medicinski tim od danas ponovo boraviti u stalnoj bazi bordo kluba, hotelu Brotnjo, priopćeno je iz FK Sarajevo.

''Od danas smo ponovo u Čitluku, gdje smo proteklog tjedna obavili prvi dio priprema. U Sarajevu je loše vrijeme, koje bi nam otežavalo trenažni proces, a utisci iz Čitluka su dobri, imamo kvalitetne uvjete za rad, što je važno'', kazao je šef stručnog štaba FK Sarajevo Meho Kodro.

Kako govori Kodro, novajlije u svlačionici su na njega ostavile dobar utisak.

''Kada govorimo o novim igračima, to nisu samo Benko, koji je već duže sa nama, Alispahić i Rustemović. Moram tu dodati i dva mlada igrača, Anđušića i Mihojevića, koji su drugi put na pripremama, ali prvi put kako sam ja tu.

Utisci o njima svima su izvanredni. Ponašanje, zalaganje na treninzima... Jednostavno, nemam nikakvu zamjerku. Smatram da su se dobro uklopili u ekipu i da su dali svoj doprinos. Također, smatram da su svi oni plus za našu ekipu, jer dobro rade i odgovorni su igrači'', kazao je Kodro.

Kada je zdravstveni bilten u pitanju, igrači su spremni, a jedini koji nije u mogućnosti u potpunosti obavljati zacrtani plan i program stručnog stožera je ofanzivac Ševko Okić.

''Radovac i Puzigaća su imali određenih problema zbog manje viroze. Sve je to iza njih i mogu bez problema trenirati. Ševko Okić se na posljednjem danu priprema žalio na bolove mišića desne noge. Nakon kratke pauze, njegova situacija je bolja.

Preventivno, uradit ćemo svakako testiranje, kako bi otklonili sve eventualne poteškoće, te kako bi Okić mogao nesmetano trenirati sa ostatkom ekipe'', kazao je Ismar Hadžibajrić, fizioterapeut FK Sarajevo.

Bordo klub u Čitluku ostaje do četvrtka, nakon čega slijedi povratak u Sarajevo.

Početkom veljače ekipa će otputovati u Antaliju na dvotjedne pripreme, gdje će odigrati četiri prijateljske utakmice.

Kopirati
Drag cursor here to close