neum

Filip Kovačić najuspješniji na MTB ligi

Sport / Ostali sportovi | 30. 10. 2015. u 11:47 R. I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju je u organizaciji BK Neum iz Neuma održano je 6. kolo „SPARK Hercegovina“ MTB Lige. Ovo je ujedno i zadnje kolo lige, te je nakon utrke održano i proglašenje ukupnih pobjednika lige.

MTB Liga je organizirana od strane šest klubova, a o uspjehu same lige govori podatak da je na istoj sudjelovalo preko 130 natjecatelja iz 17 klubova Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Najbolji ukupno bio je FIlip Kovačić iz BK Široki.

Najjača kategorija Sport vozila je 8 krugova, Seniori 6 krugova, Juniori i Veterani 5 krugova, dok su žene vozile 4 kruga. Početnici su vozili 2 kruga po završetku utrke starijih kategorija.

Ukupni poredak SPARK MTB lige Hercegovine 2015.6 Utrka (Mostar, Drinovci, itluk, Ljubuki, iroki Brijeg i Neum)128...

Posted by MTB Liga Hercegovine on Sunday, 25 October 2015

Najbrži vozač u kategoriji Seniori bio je Ivan Pehar (BK Brotnjo). Drugo mjesto je pripalo Robert Glavaš (HBK Drinovci), dok je treće mjesto zauzeo Goran Bošković (BK Konavle). Četvrto i peto mjesto pripali su Mirza Muftić (Trek Team) i Goran Bralo (BK Vitez)

U kategoriji Sport najbolji je bio Filip Kovačić (BK Široki), iza Kovačića ciljnu ravninu prešao je Benjamin Mahić (Trek Team), te zauzeo drugo mjesto na postolju. Treće mjesto pripalo je Toni Odak (BK Široki).

Kategorijom Juniori i dalje dominira vozač Ivan Cvitković (BK Mostar). Alen Liković (BK Metković) je ciljnu ravninu prešao iza Cvitkovića, te zauzeo drugo mjesto. Treće mjesto pripalo je Robert Majić (HBK Drinovci).

U kategoriji Veterani pobjedu je odnio Dario Čondrić (BK Konavle). Drugo mjesto zauzeo je Vijeko Franceschi (HBK Drinovci), dok je Josip Kiridžija (BK Metković) zauzeo treće mjesto.
U kategoriji Žene pobjeda i prvo mjesto pripalo je Biljana Krtalić (BK Mostar), drugo mjesto zauzela je mlada Karla Đolo (BK Široki), dok je treće mjesto pripalo Ana Maria Grgić (BK Ljubuški).

Najbrži vozač u kategoriji Početnici bio je Viktor Majić (HBK Drinovci), dok je drugo mjesto pripalo Tomo Sopta (BK Široki) i treće mjesto Filip Grgić (BK Ljubuški).

Kopirati
Drag cursor here to close