incident u bayareni

Emira Spahića istražuje policija zbog tučnjave s osiguranjem!

Sport / Nogomet | 09. 04. 2015. u 10:49 S. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Bayerna iz Münchena plasirali su se u polufinale njemačkog Kupa nakon što su boljim izvođenjem jedanaesteraca u četvrtfinalu izbacili Bayer iz Leverkusena.

Nakon 120 minuta igre na BayAreni bilo je 0-0, a prilikom izvođenja udaraca s bijele točke svi igrači Bayerna bili su precizni dok je Manuel Neuer uspio zaustaviti pokušaj Josipa Drmića.

Reprezentativac BiH Emir Spahić našao se u središtu svih izvještaja nakon ovog duela, ali ne zbog nogometa nego zbog fizičkih obračuna. Naime, Spahić je prvi imao verbalni okršaj s trenerom Bayerna Pepom Guardiolom, ali taj obračun se završio korektno.


spaha vs guardiola by MrBlackHoleMoon

No, nakon utakmice Emir Spahić se našao sa svojim društvom i uputio se u ložu na stadionu koju je unaprijed iznajmio. Ali kada je htio proći do tog dijela stadiona njega i njegovu grupu zaustavilo je osiguranje.

Došlo je prvo do verbalnog, a zatim i fizičkog obračuna. Njemački mediji danas pišu kako ovaj incident istražuje i policija, a Bayer Leverkusen potvrdio je da je došlo do “fizičke konfrontacije između redara i grupe ljudi u kojoj je bio Emir Spahić”.

Klub je objavio da će pregledati sve snimke i ispitati sve svjedoke prije nego poduzme neke mjere protiv svog igrača.

Kopirati
Drag cursor here to close