Šestu godinu zaredom

Ekipa ''Tropic'' pobjednik malonogometnog turnira ''Dretelj 2014''

Sport / Flash | 21. 07. 2014. u 06:30 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ljubitelji malog nogometa uživali su sinoć u pravoj sportskoj poslastici koju su pripremili organizatori malonogometnog turnira ''Dretelj 2014'', koji se odigravao u istoimenom mjestu.

Sportsku večer otvorila je utakmica za treće mjesto u kojoj su se sastale ekipe ''Agrofructus'' i ''Klepci''.

Ekipa ''Agrofructusa'' slavila je sa 4:2, a golove za ovu ekipu postigli su Filip Barić, Mateo Nikše (2), i Perica Jurić. Za ''Klepce'' su zabili Haris Turković i Ivan Prce.

U utakmici za prvo mjesto ekipa ''Tropic'' sa visokih 4:0 svladala je ekipu ''Misir Stela'' te tako zasluženo uzela titulu prvaka turnira. Dario Jelčić postigao je tri pogotka za svoju ekipu, dok se s jednim pogotkom upisao i Denis Mršo.

Caffe bar ''Tropic'' nastupio je u sljedećem sastavu: Adrijano Dujmović, Denis Mršo, Ante Galić, Davor Marković, Marko Grgić i Dario Jelčić, a voditelj ekipe bio je Damir Ćiber.

Prvoplasirana ekipa nagrađena je od strane organizatora pokalom i novčanim iznosom od 2 000 KM, drugoplasiranoj ekipi pripala je novčana nagrada od 1 000 KM, dok je trećeplasirana ekipa dobila novčani iznos od 500 KM.

Nagrade i pokale drugoplasiranoj i trećeplasiranoj ekipi uručio je predsjednik Organizacijskog odbora turnira Miroslav Vidić, dok je nagrade za prvo mjesto uručio savjetnik načelnika općine Čapljina Dalibor Milinković.

''Šesta godina turnira je iza nas, a svake godine na turnir dolazi sve više i više ekipa, kao i gledatelja, tako da se i sam turnir podiže na višu razinu. Pored sporta turnir se organizira kako bi se svi ovdje okupili, družili, te na kraju proslavili sa pobjednikom i svim ekipama koje su sudjelovale.

Nagradni fond je 3 000 KM, uplata po ekipi iznosi 100 KM, svi se mogu prijaviti, a tako ''manji'' novčani fond odbija profesionalce da se prijave na turnir, što je nama i cilj, da imamo ekipe koje nisu tu zbog novca nego zbog sporta.

Na kraju čestitam ovogodišnjim pobjednicima na zasluženom osvajanju titule, kao i svim ekipama na fer i sportskoj igri, te svim gledateljima koji su dolaskom uveličali kako finalnu večer tako i svaku večer turnira, i naravno svima onima koji su pomogli da se turnir održi i ove godine'', kazao je za Bljesak.info Gordan Vidić, predsjednik MZ Dretelj i član Organizacijskog odbora turnira.

Kopirati
Drag cursor here to close