stopostotni

Džoker Zrinjskog Laštro: "Želimo s devet bodova na noge Sarajevu"

Sport / Nogomet | 04. 08. 2015. u 09:05 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stoper Zrinjskog Neven Laštro nije mogao poželjeti debi za novu momčad. Bivši stoper Širokog Brijega i Osijeka ušao je u Zvorniku u 62. minuti i za samo pola sata u igri postigao pobjednički pogodak.

Njegovim golom nakon kornera Zrinjski je došao do minimalne 1:0 pobjede nad Drinom kojom su Mostarci ostali stopostotni nakon dva kola.

“Zadovoljan sam zbog pobjede i zbog gola, premda mislim da mogu još bolje. Bilo je teško igrati u Zvorniku, ne samo meni nego cijeloj ekipi, ali najvažnije je da smo ostvarili ono po što smo došli”, kaže nam Neven Laštro te dodaje:

“Htjeli smo dobro otvoriti utakmicu i uspjeli smo. Igrali smo odlično prvih pola sata, ali nismo došli do gola. Kasnije je Drina imala neku prividnu inicijativu, no izdržali smo njihove napade i uspjeli zabiti iz prekida”.

Zrinjski sada ima savršenu priliku zadržati stopostotan omjer, jer mu u idućem kolu stiže Travnik koji je krajem prošle sezone stradao s 5:0.

“Moramo ovu pobjedu potvrditi s pobjedom protiv Travnika. Neće to biti lak posao, jer Travničani nemaju što izgubiti, ali cilj je da s devet bodova odemo na Koševo na noge Sarajevu, a tamo što bude”, zaključio je Neven Laštro.

Kopirati
Drag cursor here to close